Om Bogjagt.dk

Forretningen ...
Bogjagt.dk blev oprettet i 2003 og bygger videre på Hans Kristensens specialantikvariat med jagt- og fiskeribøger, der udsendte de første kataloger allerede i 1991.
Efter oprettelsen af hjemmesiden www.bogjagt.dk i foråret 2003 er der også kommet nyudgivne danske og udenlandske bøger på hylderne samt dvd'er og vildtskydeskiver.
Ved udgangen af 2011 overtog Bogjagt.dk Antikvariatet Ornis og Forlaget Pinus i Skjern.
Resultatet af denne udvikling er, at Bogjagt.dk i dag har Skandinaviens absolut største udvalg af nye og antikvariske bøger inden for sit område. Der er altid mindst 4.000 forskellige bøger om jagt og fiskeri på lager!
Bogjagt.dk drives som internetbaseret postordrehandel med grundige varebeskrivelser samt uddybende tekster, fotos af de enkelte varer og gode forslag til supplerende eller alternative bøger og film.
Det er dog også muligt at besøge butikken, hvilket sker efter forudgående aftale, da der ikke er faste åbningstider.

... og dens ejer

Bogjagt.dk ejes af skov- og landskabsingeniør Hans Kristensen (f. 1969) og drives fra en lille skov- og landbrugsejendom i Lydersholm ved Tønder, hvor der i 2005 blev indrettet lager og kontor, og hvor der i 2013 indrettes butik i en nabobygning.
Hans Kristensen har gennem flere år arbejdet med jagt og skovbrug i Danmark og Skotland, efterfulgt af en periode (1999-2002) som først redaktionel medarbejder, siden ansvarshavende redaktør, på bladet Jagt og natur.
Sideløbende med driften af Bogjagt.dk arbejder han i dag som fast skribent og lokalredaktør på Danmarks Jægerforbunds blad Jæger samt leverer lejlighedsvis artikler til andre blade.
Hans Kristensen har oversat og udgivet bøgerne "19 berømte jægere" af Bernhard Eibisberger, "På vildtets vilkår" af Heribert Kalchreuter og "Ung eller gammel?" af Hespeler & Krewer samt skrevet de faghistoriske bøger "I begyndelsen var skovfogeden" (2012), "Krybskytter i Sønderjylland" (2016) og "Hertugræve og køkkenharer - jagt, vildt og jægere i Sønderjylland før Genforeningen" (2017).